2η Πεζοπορική εξόρμηση

  • Βελίνα Κορινθίας •

Μετά την επιτυχημένη 1η πεζοπορική μας εξόρμηση στο Σοφικό, οι  Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Κορίνθου διοργανώνουν ανοιξιάτικη εκδρομή για πεζοπορία στη Βελίνα, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση, θα συνοδεύσει τα παιδιά και τους γονείς στην πεζοπορία, με έμπειρους ορειβάτες, ενώ στην εξόρμηση θα συμμετέχουν και άλλα σχολεία της Κορίνθου.

Είναι μια ευχάριστη, εύκολη και πολύ διασκεδαστική πεζοπορία για όλους με πολλές εναλλαγές στο ανάγλυφο του εδάφους και της βλάστησης. Το δάσος της Βελίνας είναι ένα φυσικό αυτοφυές δάσος 2200 στρεμμάτων που δεν έχει καεί ποτέ και ανήκει στα Μεσογειακά είδη δασών πεύκης με ενδημικά είδη μαύρης πεύκης. 

Η πορεία μας ακολουθεί μονοπάτι μέσα από το δάσος της Βελίνας σε υψόμετρο 950 μ. που χαρίζει στους περιπατητές μοναδική θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο και καταλήγει στο χωριό Βελίνα, οπού θα έχουμε άφθονο χρόνο για παιχνίδι, πικ-νικ και ξεκούραση!

Εξοπλισμός:Σακίδιο πλάτης, αθλητική περιβολή, νερό, ξηρά τροφή και ό,τι άλλο επιθυμούμε να έχουμε μαζί μας για το πικ-νικ, καπέλο, αντηλιακό, αντιανεμικό και καλή διάθεση!

Αναχώρηση: Στις 8:30 το πρωί από τα Περιβολάκια

Τιμή Εξόρμησης:  5,00

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:  Παναγιωτης Σπυρου  τηλ. 27410 73003 - 6947897811

# Όλα τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Ημερολόγιο