Αυξημένη ήταν η ροή των εγγραφών την τελευταία εβδομάδα για το 3ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Μυκήνες-Τενέα ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN 2019 που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 24.3.2019 με 170 δρομείς να έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στην εκκίνηση στη Πύλη των Λεόντων.

Με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δώσει παράταση στη προθεσμία των εγγραφών και έτσι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Παρασκευή 22.3.2019 και ώρα 10:00 π.μ.

Ο αγώνας που ακολουθεί στο μεγαλύτερο του μέρος την πορεία του αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου που ένωνε τις Μυκήνες με τα λιμάνια του Κορινθιακού και Σαρωνικού κόλπου, έχει μήκος 22 K και συνολική θετική υψομετρική διαφορά +944 μ. Η διαδρομή αποτελείται από 11 K μονοπάτια και μονοπατόδρομους (περίπου 50%) ενώ την συμπληρώνουν 9 K αγροτικοί δρόμοι μέτριας ή στοιχειώδους βατότητας (41%) και 2 K ασφάλτου (9%). Η διαδρομή έχει χαρακτήρα point-to-point με εκκίνηση στη Πύλη των Λεόντων στην ακρόπολη των Μυκηνών και τερματισμό στο στάδιο του Χιλιομοδίου, στην περιοχή της Αρχαίας Τενέας.

Ο ορεινός αυτός ημιμαραθώνιος οργανώνεται από τον ΕΟΣ Κορίνθου, τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στεφανίου Κορινθίας και τον Αθλητικό Όμιλο Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο site του αγώνα στη διεύθυνση   https://ancientmycenaeantrail.wordpress.com όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνας.

Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€.

Η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δώσει στους δρομείς που δεν προλαβαίνουν να καταθέσουν το ποσό της συμμετοχής στη τράπεζα, τη δυνατότητα να τον καταθέσουν στη Γραμματεία του Αγώνα την Κυριακή 24.3.2019 πριν την εκκίνηση.

Πληροφορίες στο 6937 204653 (Τόμπρου Δέσποινα – Ε.Ο.Σ. Κορίνθου) ή 6973 550370  (Παπαντωνίου Αντώνης – Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου Κορινθίας)

Ημερολόγιο