Αρ. Πρωτ.:  725
Κόρινθος 26/04/2019
                                                   
 
Αγαπητοί εθελοντές και εθελόντριες,
 
Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί ο αναβληθείς από 24 Μαρτίου 3ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος Μυκήνες – Τενέα 22,8 Κ με την επωνυμία “ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN 2019” ο οποίος διοργανώνεται από τον ΕΟΣ Κορίνθου, τον Μορφωτικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο Στεφανίου Κορινθίας και τον Σύλλογο Δρομέων Κορίνθου «Εφυραίοι Ωκύποδες» υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).
 
Ο αγώνας έχει εκκίνηση στην Πύλη των Λεόντων και κινείται στα χνάρια αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου του 13ου αι. π.Χ. στην ορεινή περιοχή μεταξύ Αργολίδας και Κορινθίας. Ο τερματισμός του γίνεται στο στάδιο του Χιλιομοδίου, στη περιοχή της μυθικής Αρχαίας Τενέας, τα οικιστικά κατάλοιπα της οποίας ήρθαν στο φως από την αρχαιολογική σκαπάνη το φθινόπωρο του 2018, είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου.
 
Ο λόγος που επικοινωνούμε μαζί σας είναι η επιθυμία να συνεργαστούμε και να μπορέσουμε από κοινού να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία και το φετινό πρόγραμμα. Είναι μία ευθεία και ανοιχτή πρόταση, ώστε να συνδράμετε στο νόημα του θεσμού αυτού, που δεν είναι άλλος από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό χωρίς όρια και σύνορα.
 
Όσες και όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε στον 3ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Μυκήνες-Τενέα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6985916716, Θεόδωρος Παναγουλόπουλος.
 
Οι εθελοντές θα αναχωρήσουν το πρωί της Κυριακής 05/05/2019 και ώρα 6.30 πμ, κατόπιν συνεννοήσεως.
Ευχόμαστε να απαντήσετε θετικά στο κάλεσµά µας και σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.
 
Για τον ΕΟΣ Κορίνθου
 
Ο Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας
 
Θεόδωρος Παναγουλόπουλος                  Πολλάλης Κωνσταντίνος

Ημερολόγιο