Την ημέρα τέλεσης του αγώνα 26-3-23- θα κάνουμε και πορεία στην ίδια διαδρομή που θα τρέξουν οι αθλητές, περνώντας από το αρχαίο δρόμο(μονοπάτι) Μυκήνες-Στεφάνι βλέποντας από μία ξεχωριστή οπτική γωνία την περιοχή.
Θα υπάρχει στην παρέα καθηγητής ιστορικός της περιοχής για επεξηγήσεις σχετικά με την πορεία, και αρχαία κτίσματα που συναντάμε.
Ω.Π.: 4-5        ΧΛΜ.:12,5         ΥΨ.Δ.:650μ
Η μεταφορά είναι δωρεάν προσφορά του συλλόγου.
Αναχώρηση από τα Περιβολάκια στις 08:00
τηλ επικοινωνίας
Κουνελάκης Γιάννης. 6984454116
Δρίτσας Γιάννης 6945554416
Στο τελείωμα της πορείας στο Στεφάνι θα δούμε την απονομή των αθλητών.
Ο Πολιτιστικός σύλλογος Στεφανίου, και οι συνδιοργανωτές του αγώνα θα προσφέρουν τοπικά εδέσματα.
Εξοπλισμός: Σακίδιο, μποτάκια, κάλτσες (και εφεδρικές), γκέτες, μπατόν, γάντια, σκούφος, ισοθερμικό – αντιιδρωτικό μπλουζάκι, fleece, μπουφάν (αντιανεμικό –αδιάβροχο – διαπνέον), αντηλιακό , καπέλο, γυαλιά ηλίου, φακός με εφεδρικές μπαταρίες, σφυρίχτρα, ατομικό φαρμακείο, μαχαίρι, αναπτήρας, ξηρά τροφή –φαγητό (σνακ, π.χ. μπάρες, παστέλια), νερό.
• Στο πρόγραμμα του συλλόγου μας συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη το, ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι μέλος μπορείς να συμμετέχεις μία φορά , σε δραστηριότητα – ανάβαση του συλλόγου και, στην συνέχεια να γίνεις μέλος. Για να γίνεις μέλος συμπληρώνεις την έντυπη αίτηση εγγραφής μέλους με κόστος (εγγραφής) 10 € (εφάπαξ) και 10 € για τη συνδρομή της χρονιάς.
• Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ. ) με ευθύνη των αρχηγών.
Ενημερώνετε τον/την αρχηγό της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και να αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 - Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
Όσα άτομα συμμετέχουν στις εξορμήσεις, βγάζοντας ομαδικές φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτίωσης.

Ημερολόγιο