ΣΙΦΝΟΣ 29/9--1/10.

Προετοιμάζουμε το πρόγραμμα, για την τριήμερη εξόρμηση στη μαγευτική Σίφνο.
Πάντρεμα της φύσης, με εξαιρετικά ξωκλήσσια, μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα νερά, μονοπάτια λιθόστρωτα, και γαστρονομικές απολάυσεις.
Ισορροπία και Αρμονία, αυτή είναι η αίσθηση που αποκομίζει ο επισκέπτης της Σίφνου, όσο περισσότερο ανακαλύπτει το Kυκλαδονήσι με τις ανεπιτήδευτες ομορφιές, που χωρίς να στερείται την αίσθηση του κοσμοπολιτισμού, διατηρεί την αυθεντικότητα και την παράδοση στην καρδιά του.
Και παρότι η όμορφη Κυκλαδίτισσα προσφέρει τόσες πολλές εμπειρίες και διαθέτει τόσες πλευρές, το μέτρο φαίνεται να επικρατεί παντού.
Η αίσθηση γαλήνης που σου δημιουργείται πλησιάζοντας τα κατάλευκα ξωκκλήσια που μοιάζουν να αιωρούνται μεταξύ ουρανού και θάλασσας, αλλά εξίσου και στην εξωστρέφεια μιας κεφάτης καλοκαιρινής βραδιάς στην πρωτεύουσα ή των πολυάριθμων πανηγυριών που γιορτάζονται παραδοσιακά όλο το χρόνο.
Στις αμμουδερές, ρηχές, καταγάλανες παραλίες ή στις βοτσαλωτές με τα διάφανα σμαραγδένια νερά, αλλά εξίσου και στα πανέμορφα περιπατητικά μονοπάτια που αποκαλύπτουν την πράσινη όψη του νησιού. Στην αξιοθαύμαστη αρχιτεκτονική των οικισμών της, αλλά εξίσου και στην πλούσια ιστορία της, με απομεινάρια διάσπαρτα σε όλη την έκτασή της. Και βέβαια, στην ξακουστή γαστρονομία της αλλά και στην εξίσου διάσημη τέχνη της αγγειοπλαστικής, δυο στοιχεία που έχουν κάνει τη Σίφνο να ξεχωρίζει σε όλες τις Κυκλάδες.
Συνδυασμένα όλα μαζί, τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνθέτουν ένα νησί μοναδικό, με το δικό του ιδιαίτερο στίγμα που αξίζει να ανακαλύψουμε.
Περισσότερες πληροφορίες, κι αναλυτικό πρόγραμμα προσεχώς.
Αρχηγός εξόρμησης .
Κουνελάκης Γιάννης 6984 454 116.
Οικονόμου Μαργαρίτα 6972 260 957.

Ημερολόγιο